Решите мозгалицу и освојите књигу за најмлађе!

 
Овог пута смо се због празника мало улењили па прескочили викенд за поклањање. Али исправићемо се на прави начин и правим поклоном – књигом за најмлађе која је уједно и играчка која ће се допасти сваком малишану старости од 1-2 године, Уђи у циркус. Ово Лагунино издање, заправо је једна интерактивна књига која деци кроз игру приказује чари једног циркуса. као на слици, може се расклопити да постане у круг у који дете уђе да би се нашло усред једног правог циркуса! Са спољашње стране су припреме за циркус па дете идући у круг око књиге може да види како се животиње и акробате припремају за представу. А унутра – представа може да почне – акробате изводе најлуђе акробације, лавови пролазе кроз ужарене кругове, грациозне фоке окрећу лопту…
cirkus 25Овом играчком детету можете приредити уједно забавну игру и корисну лекцију.
А ово вам је прилика да освојите један примерак и њиме обрадујете малог истраживача. Али, не тако брзо. Најпре морате тачно решити једну загонетку, и то пре свих осталих!
Загонетка гласи:

Марко је прекјуче имао 7 година, а следеће године напуниће 10. Како је то могуће?

Будите најбржи, решите тачно и освојите књигу.

Потребно је да приликом одговарања оставите своје пуно име и презиме, као и имејл адресу у форми за коментарисање, видљиву само администраторима сајта. Ако више пута покушате да одговорите, рачунаћемо само први одговор.
Све коментаре објавићемо у уторак, 21.04, када ћемо знати име победника. Име ће бити објављено на нашој ФБ страни.
За све оне који не желе да чекају или који у одговарању буду имали мање среће, остаје да књигу потраже у продавницама Лагуне.
Срећно!