Ружић: Мало је рећи хвала сваком од вас, за ово што смо постигли ових дана

30 јуна, 2022

Први потпредседник Владе и министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић захвалио је и честитао свима који су учествовали у организацији и реализацији завршног испита, који је протекао без проблема.

Успели смо заједничким снагама и с истим циљем да обезбедимо свима који су полагали фер и једнаке услове, безбедност и потребну подршку. Искрено се надам да ћемо, без обзира на нашу прилагодљивост и сналажљивост, наредне завршне испите и друге важне активности, пролазити уз далеко мање стреса и у лакшим околностима, рекао је Ружић.

Он је истакао да је заиста поносан јер су сви који су учествовали у организацији и реализацији професионално и посвећено приступили процесу завршног испита.

Мало је рећи хвала сваком од вас, за ово што смо постигли ових дана. Упркос изазовима које су нас задесили ове године због дојава о бомбама у школама, а прошле са вирусом ковид, увек покажемо колико смо прилагодљив, спреман, храбар систем, окренут ученицима, којима треба да омогућимо да образујући се постану добри људи, навео је он.

Министар Ружић писмо захвалности упутио је: члановима Републичке уписне комисије и Подкомсије за спровођење завршног испита, начелницима школских управа, председнику Окружне уписне комисије, директору школе, супервизору завршног испита, дежурном наставнику, наставницима који су прегледали тестове прегледачу, просветним саветницима,  саветницима-спољним сарадницима, републичким и градским инспекторима,  координаторима и ангажованима у скенинг центрима, ненаставном особљу, запосленима у Министарству унутрашњих послова, запосленима у ЈП „Пошта Србије“,  запосленима у Канцеларији за информационе технологије и еУправу, запосленима у Институту за јавно здравље „Милан Јовановић- Батут“,   ангажованима на Факултету организационих наука, запосленима у Заводу за вредновање квалитета образовања и васпитања, запосленима у Заводу за унапређивању образовања и васпитања и најближим сарадницима у Министарству просвете, науке и технолошког развоја.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


2 коментара на "Ружић: Мало је рећи хвала сваком од вас, за ово што смо постигли ових дана

  1. Mož ga duvaš каже:

    Nisu bili fer i jednaki uslovi. Većina je polagala u srednjim školama, na nepoznatom terenu, dok su drugi osnovci polagali u matičnim školama, na poznatom terenu, a o prepisivanju i da ne govorimo. Treba poništiti završni ispit.

  2. Mira каже:

    Ma, dajte, molim Vas! Sprdnja sa tolikim društvenim sistemom radi stresa koji je čista glupost! Gajimo bolesnu naciju zbog preobimnog gradiva neprimerenom uzrastu, dece nikad više kod psihologa… Torbe od bespotrebne literature sa netačnim podacima kao od olova… otuda deca psihofizički rastrojena. Stop maturama!!!! Stop prijemnim!!!! Upis po uspehu!!!!!! Deca uče toliko da nemaju nijedan dan slobodan ako žele biti odlični!!!! DOSTA!!!! VIŠE ŠKOLE TRAJU PO 3-4GOD.,SKORO KAO FAKULTETI!!!! BRUKA ŠTA SE RADI SA DECOM, OBRAZOVANJE, NASTAVNICIMA I RODITELJIMA!!!! ČAK STE I ŠKOLSKU GODINU PRODUŽILI!!!! SRAMOTA!!!!!

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама