Ružić: Malo je reći hvala svakom od vas, za ovo što smo postigli ovih dana

30 juna, 2022

Prvi potpredsednik Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić zahvalio je i čestitao svima koji su učestvovali u organizaciji i realizaciji završnog ispita, koji je protekao bez problema.

Uspeli smo zajedničkim snagama i s istim ciljem da obezbedimo svima koji su polagali fer i jednake uslove, bezbednost i potrebnu podršku. Iskreno se nadam da ćemo, bez obzira na našu prilagodljivost i snalažljivost, naredne završne ispite i druge važne aktivnosti, prolaziti uz daleko manje stresa i u lakšim okolnostima, rekao je Ružić.

On je istakao da je zaista ponosan jer su svi koji su učestvovali u organizaciji i realizaciji profesionalno i posvećeno pristupili procesu završnog ispita.

Malo je reći hvala svakom od vas, za ovo što smo postigli ovih dana. Uprkos izazovima koje su nas zadesili ove godine zbog dojava o bombama u školama, a prošle sa virusom kovid, uvek pokažemo koliko smo prilagodljiv, spreman, hrabar sistem, okrenut učenicima, kojima treba da omogućimo da obrazujući se postanu dobri ljudi, naveo je on.

Ministar Ružić pismo zahvalnosti uputio je: članovima Republičke upisne komisije i Podkomsije za sprovođenje završnog ispita, načelnicima školskih uprava, predsedniku Okružne upisne komisije, direktoru škole, supervizoru završnog ispita, dežurnom nastavniku, nastavnicima koji su pregledali testove pregledaču, prosvetnim savetnicima,  savetnicima-spoljnim saradnicima, republičkim i gradskim inspektorima,  koordinatorima i angažovanima u skening centrima, nenastavnom osoblju, zaposlenima u Ministarstvu unutrašnjih poslova, zaposlenima u JP „Pošta Srbije“,  zaposlenima u Kancelariji za informacione tehnologije i eUpravu, zaposlenima u Institutu za javno zdravlje „Milan Jovanović- Batut“,   angažovanima na Fakultetu organizacionih nauka, zaposlenima u Zavodu za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja, zaposlenima u Zavodu za unapređivanju obrazovanja i vaspitanja i najbližim saradnicima u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


2 komentara na "Ružić: Malo je reći hvala svakom od vas, za ovo što smo postigli ovih dana

  1. Mož ga duvaš kaže:

    Nisu bili fer i jednaki uslovi. Većina je polagala u srednjim školama, na nepoznatom terenu, dok su drugi osnovci polagali u matičnim školama, na poznatom terenu, a o prepisivanju i da ne govorimo. Treba poništiti završni ispit.

  2. Mira kaže:

    Ma, dajte, molim Vas! Sprdnja sa tolikim društvenim sistemom radi stresa koji je čista glupost! Gajimo bolesnu naciju zbog preobimnog gradiva neprimerenom uzrastu, dece nikad više kod psihologa… Torbe od bespotrebne literature sa netačnim podacima kao od olova… otuda deca psihofizički rastrojena. Stop maturama!!!! Stop prijemnim!!!! Upis po uspehu!!!!!! Deca uče toliko da nemaju nijedan dan slobodan ako žele biti odlični!!!! DOSTA!!!! VIŠE ŠKOLE TRAJU PO 3-4GOD.,SKORO KAO FAKULTETI!!!! BRUKA ŠTA SE RADI SA DECOM, OBRAZOVANJE, NASTAVNICIMA I RODITELJIMA!!!! ČAK STE I ŠKOLSKU GODINU PRODUŽILI!!!! SRAMOTA!!!!!

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama