Sedam ideja za super zabavu sa decom u novogodišnjoj noći

27 decembra, 2021

Kako se novogodišnja noć bliži, tako se roditelji koji će je provesti sa svojom decom pitaju šta bi mogli da učine da ona bude “noć za pamćenje”. Prošle godine već smo vam predložili 10 načina da deci priredite nezaboravnu novogodišnju noć, a ovog puta donosimo nekoliko novih ideja.

Naduvajte balone za odbrojavanje

Odredite vreme početka odbrojavanja, pa u skladu s tim pripremite balone napunjene helijumom. Recimo, ako odbrojavanje počinje u 19 časova, treba vam šest balona. U 19 ćete probušiti onaj na kom piše 19:00, u 20 onaj na kom piše 20:00 i tako dalje, sve do poslednjeg, na kom je napisano 00:00. Taj bi bilo idealno da napunite konfetama.

Pravite zajedno bezalkoholne koktele

Kokteli su zabavni uvek. Pripremite sokove, voćkice za ukrašavanje i poneku čokoladnu mrvicu i zabava može da počne.

Pripremite “slajd-šou” sa fotografijama iz ove godine

Ovo može biti odlična retrospektiva godine za vama. Naslažite fotografije u prezentaciju hronološkim redom i pustite na nekom većem ekranu, najbolje ako možete na televizoru. Ali i kompjuterski će poslužiti.

Prisećajte se zajedno lepih i smešnih situacija i dana za pamćenje u godini koja je na izmaku.

Igrajte igru “dve rezolucije i jedna laž”

Rezolucije, odnosno odluke koje donosimo početkom svake godine dobar su način za novi početak. Svako treba da osmisli dve stvarne i jednu lažnu, a ostali da pogode koja je “uljez”

Stavite svoje novogodišnje odluke na papir

Evo našeg predloga. Osim ovoga, možete sami osmisliti osvrt na 2021, gde ćete se prisetiti bar jedne teške lekcije koju ste naučili, dve stvari na koje ste ponosni, isto toliko onih koje su vas učinile radosnim.

Verziju za štampu preuzmite OVDE.

Šiz-naočare

Kod Kineza kupite jeftine naočare za sunce i razne šljokice i dodatke, pa jedni drugim napravite po jedan novogodišnji par.

Vremenska kapsula

Napišite nešto o sebi, nekoliko stvari koje važe u ovom trenutku. To spakujte na neko sigurno mesto, pa otvorite naredne godine, istog dana, da vidite šta se promenilo.

Verziju za štampu preuzmite OVDE.

Bilo da se odlučite za neku od naših ideja ili jednostavno uživate u nekom dobrom novogodišnjem filmu, sigurno je da ćete uživati, sve dok ste uz svoje najmilije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama