Сестринска љубав на познаје границе

 
Сестринска љубав је једна од најјачих и најљепших ствари које постоје, а њоме су повезане и ове двије ђевојчице које потичу из два различита краја свијета. Једна је рођена у Етиопији, а друга у Америци, но љубав једне жене спојила их је за сва времена.

 
Ана Ларсон је прије пет година усвојила малену Семенесх и пружила јој мајчинску љубав која јој је недостајала. Двије године касније родила је малену Хавен. Семенесхиној срећи није било краја и од првог дана је своју сестрицу чувала и неизмјерно вољела. Анна, иначе професионални фотограф, свакодневно је фотографисала своје кћеркице и пожељела је да што више људи види колико се њих двије воле. И тако је настао пројекат “ ‘Barely Different’ ”.
Назив ‘Barely Different’  сам изабрала како бих показала колико су њих двије сличне и колико се то може примјетити у ђелићу секунде. Двије душе су рођене на супротним странама свијета, а живот их је спојио усвајањем и данас су моје кћеркице јако блиске. То ми је отворило очи и показало колико је важно да волимо и прихватимо једни друге као да смо сви браћа и сестре, без обзира на усвајање”, објашњава поносна мама Анна.
Иако је Анна своје кћеркице фотографисала без икаквих других планова осим да овјековјечи њихове заједничке тренутке, људи широм свијета су одушевљени сликама које одишу искреном сестринском љубављу.
 


Извор: Лоламагазин