Шта Деда Мраз не би смео да заборави да остави испод јелке?

Иако књиге нису увек прве на листама жеља у писмима које деца пишу Деда Мразу, сигурно је да би требало да буду прве на Деда Мразовом списку, кад бира поклоне за децу. Он ће, свакако, покушати да донесе и све те шљаштеће, популарне играчке које су деца пожелела. Али, Деда Мраз је мудар. Зна он да ће деца дуже остати верна некој стварно доброј књизи.

Сваке године он, због тога, завири у понуду књигопакетића Креативног центра. Зато што су новогодишњи празници тренутак када се књиге за децу овог издавача могу купити по стварно повољним ценама. И спаковане у пакетиће спремне да се сместе испод јелке.

Новогодишњи књигопакетићи „Креативног центра“ с попустом и до 60%

И ове године је тако, па је Креативни центар спремио понуду за све узрасте.

Новогодишњи књигопакетићи с попустом и до 60% чекају вас у књижарама „Креативног центра“ (Македонска 30 у центру Београда, Уроша Мартиновића 12 на Новом Београду и Синђелићев трг 19 у Нишу). У понуди је 18 различитих комплета књига – за малишане који се тек упознају с књигама, за децу предшколског узраста, као и за млађе основце и тинејџере.

Сви они који нису из Београда и Ниша или којима је једноставније да купују преко интернета, на сајту www.kreativnicentar.rs могу поручити неки од 12 понуђених пакетића.

Новогодишњи књигопакетићи биће у продаји до 15. јануара. За све поруџбине путем интернета у вредности већој од 1950 динара испорука је бесплатна на територији Србије.

Препоручујемо три књигопакетића:

ЉУБИМЦИ – за узраст до 3 године. Комплет садржи четири књиге. Звучну књигу Моји љубимци, сликовницу с прозорчићима Тиги, хајдемо у шетњу, картонску сликовницу у облику куце Жуће Све о Жући и нежну сликовницу за најмлађе Јагњету више не треба ћебенце.

НА ДАЛЕКЕ ПУТЕ – за млађе предшколце (3–5 година) који су љубитељи свемира, возила и животиња. У овом комплету налази се сликовница Пут на ко бајаги Марс, занимљива књига Свемир у којој ће деца трагати за скривеним планетама, свемирским бродовима и необичним бићима, радна свеска Бррм! из које ће малишани док цртају и боје сазнати бројне занимљивости о возилима, а ту је и картонска сликовница На путу – од уских стаза до ауто-путева која се отвара као хармоника.

ЧИТАЛИШТЕза предшколце и млађе основце. Овај књигопакетић садржи сликовницу Вук и седам јарића и друге приче, духовиту књигу за читаоце почетнике Каубој Коста и Тома Торнадо, узбудљиву авантуру о дружини Гусара Добрице Ковчег за бостан (написао Златко Васић, илустровао Добросав Боб Живковић) и кратки роман Весне Ћоровић Бутрић за подстицање читалачког самопоуздања Бонго. Или: Дружина ретких кућних љубимаца.

Календари на поклон!

Још једна лепа вест стиже из ове издавачке куће! Почела је подела зидних календара „Креативног центра“ за 2023. годину. Уз сваку куповину у њиховим књижарама или преко сајта www.kreativnicentar.rs добијате на поклон зидни календар са илустрацијама из најновијих издања.