Šta Deda Mraz ne bi smeo da zaboravi da ostavi ispod jelke?

Iako knjige nisu uvek prve na listama želja u pismima koje deca pišu Deda Mrazu, sigurno je da bi trebalo da budu prve na Deda Mrazovom spisku, kad bira poklone za decu. On će, svakako, pokušati da donese i sve te šljašteće, popularne igračke koje su deca poželela. Ali, Deda Mraz je mudar. Zna on da će deca duže ostati verna nekoj stvarno dobroj knjizi.

Svake godine on, zbog toga, zaviri u ponudu knjigopaketića Kreativnog centra. Zato što su novogodišnji praznici trenutak kada se knjige za decu ovog izdavača mogu kupiti po stvarno povoljnim cenama. I spakovane u paketiće spremne da se smeste ispod jelke.

Novogodišnji knjigopaketići „Kreativnog centra“ s popustom i do 60%

I ove godine je tako, pa je Kreativni centar spremio ponudu za sve uzraste.

Novogodišnji knjigopaketići s popustom i do 60% čekaju vas u knjižarama „Kreativnog centra“ (Makedonska 30 u centru Beograda, Uroša Martinovića 12 na Novom Beogradu i Sinđelićev trg 19 u Nišu). U ponudi je 18 različitih kompleta knjiga – za mališane koji se tek upoznaju s knjigama, za decu predškolskog uzrasta, kao i za mlađe osnovce i tinejdžere.

Svi oni koji nisu iz Beograda i Niša ili kojima je jednostavnije da kupuju preko interneta, na sajtu www.kreativnicentar.rs mogu poručiti neki od 12 ponuđenih paketića.

Novogodišnji knjigopaketići biće u prodaji do 15. januara. Za sve porudžbine putem interneta u vrednosti većoj od 1950 dinara isporuka je besplatna na teritoriji Srbije.

Preporučujemo tri knjigopaketića:

LJUBIMCI – za uzrast do 3 godine. Komplet sadrži četiri knjige. Zvučnu knjigu Moji ljubimci, slikovnicu s prozorčićima Tigi, hajdemo u šetnju, kartonsku slikovnicu u obliku kuce Žuće Sve o Žući i nežnu slikovnicu za najmlađe Jagnjetu više ne treba ćebence.

NA DALEKE PUTE – za mlađe predškolce (3–5 godina) koji su ljubitelji svemira, vozila i životinja. U ovom kompletu nalazi se slikovnica Put na ko bajagi Mars, zanimljiva knjiga Svemir u kojoj će deca tragati za skrivenim planetama, svemirskim brodovima i neobičnim bićima, radna sveska Brrm! iz koje će mališani dok crtaju i boje saznati brojne zanimljivosti o vozilima, a tu je i kartonska slikovnica Na putu – od uskih staza do auto-puteva koja se otvara kao harmonika.

ČITALIŠTEza predškolce i mlađe osnovce. Ovaj knjigopaketić sadrži slikovnicu Vuk i sedam jarića i druge priče, duhovitu knjigu za čitaoce početnike Kauboj Kosta i Toma Tornado, uzbudljivu avanturu o družini Gusara Dobrice Kovčeg za bostan (napisao Zlatko Vasić, ilustrovao Dobrosav Bob Živković) i kratki roman Vesne Ćorović Butrić za podsticanje čitalačkog samopouzdanja Bongo. Ili: Družina retkih kućnih ljubimaca.

Kalendari na poklon!

Još jedna lepa vest stiže iz ove izdavačke kuće! Počela je podela zidnih kalendara „Kreativnog centra“ za 2023. godinu. Uz svaku kupovinu u njihovim knjižarama ili preko sajta www.kreativnicentar.rs dobijate na poklon zidni kalendar sa ilustracijama iz najnovijih izdanja.