Шта се све промени кад постанете мајка?

Једна мама одлучила је да подели своје искуство и објасни које промене су је највише изненадиле од тренутка када се остварила у родитељској улози.
Шта се све промени када постанете мајка?
Иако је претходно мислила како има довољно информација о томе шта мајчинство доноси, Моли Трифин била је изненађена променама које су се десиле у њеном животу од тренутка када је постала мајка.
majka_beba_devart
Неке ствари за које је мислила да никада неће бити способна да ради, постале су њена свакодневница. Ево којих пет ствари је Моли издвојила за читатељке магазина Women’s Health:
1. Нисам више гадљива.
Пре две године, нисам могла ни да замислим да ћу свакодневно неком брисати нос или мењати пелене. Ипак, те непријатности сада стално радим али их не доживљавам толико негативно. Свом сину Теу редовно перем гузу када се укаки.
2. Заљубила сам се у њега на први поглед.
Када сам била трудна, људи су ми стално говорили како ћу, када родим дете, њега волети више него себе. То ми је звучало невероватно. Било ми је тешко да поверујем да је могуће бити посвећен неком другом бићу на тај начин. Осим тога, иако сам одувек желела породицу, никада нисам била стандардни тип жене која је волела да мења пелене и седи за шпоретом. Била сам скептична. Међутим, када ми је бабица ставила Теа на груди, осетила сам неизрециву љубав истог тренутка.
3. Након порођаја, и даље сам изгледала као да сам у шестом месецу трудноће. (више…)