Zagonetka za mlade mame: Šta se to okreće oko svoje ose, ide gore-dole, svetli i ispušta zvuk?

24 septembra, 2018

Ljudi, videla sam spejs-šatl!
Ja sam majka blizanaca koja je devedesetih jela „embargo“ kolače. Dakle, ne volim da bacam pare. Ali me dirne dobra naprava kao što je „rikša“ za vožnju dece koju nakačite na bajs. Nemamo je, samo sam ja mislila da ću na ovaj način moći da vozim bicikl i kad se porodim (šta zna starija prvorotka šta su 2 bebe odjednom?)
Nikad se nisam preterano zabavljala time koja su kolica najbolja i koja igračka najviše stimuliše razvoj bebe od 6 meseci.
ALI!

ova nova CHICCO-va sprava štedi prostor i ima više funkcija.
A prostor je nama pre nekoliko godina bio preko potreban, jer smo morali da imamo sve  duplo.
Zamislite stančić sa:
– 2 dečja krevetića,
– 2 ležaljke za kuliranje i uspavljivanje (zvali smo ih „drndalice“ jer smo – naravno – u njima uspavljivali bebe mrdajući šipku naslona gore-dole),
– 2 stolice za hranjenje,
– 1 blizanačka kolica,
– dvoje „singl“ kolica (remontovao nam se veliki lift),
– 1 ogradicu za bebe (jer kud ćeš više sa stvarima?!)
– i ono što se zove „nameštaj koji svaka kuća ima“.
Sestra je bila u fazonu: „Imam i ljuljašku da ti dam“,
Da je došla dobra vila i pretvorila stolicu za kompjuter u ovo CHICCO-vo čudo, ja bih još neko vreme očuvala svoj ljubljeni skadinavski enterijer. Dok deca ne prohodaju i ne počnu da razvlače sve od escajga do tableta za sudove. I dok ne izdrndaju taj isti enterijer.
Evo vam jedne pitalice:
Šta se to okreće oko svoje ose, ide gore-dole, svetli i ispušta zvuk?
CHICCO Baby Hug 4 u 1 Glacial! Rekoh vam da je ko leteći tanjir.
Na točkiće je, podiže se i spušta kao kancelarijska stolica (sećaš li se, majko, onih dana kad si išla u kanc?). Svetle je boje, a ima i svetalca! Svira muzikicu i ima krpene igračkice okačene o ručku iznad krevetića, dakle „Disco 2000“.
Što bi stari Latini rekli: Dulce com utili (srp. – „Ugodno s korisnim“)
(latinski jezik u službi CHICCO-a, jer to vam je sve ta ista zemlja od Romula i Rema preko Leonarda do Baby Hug-a)
To je nekakva pokretna kolevka. Njen ležaj može da se uspravi i savije, da se podešava tako da stavite bebu da sedi kao na stolici. Ručka sa igračkicama se pomera i može da se spusti, čak i da se skine kad mekane igračkice postanu „passé“. Navlaka sa kolevke se takođe skida da bi mogla da se opere kad vam se beba izbljuje, jer i bebe obučene u roze bljuju.
Beli ram nežnih linija, sklapa se na brzaka, malo veći od dužine kancelarijske stolice (sećaš li se kancelarije, o, majko?)
Ima mekan naslon i kaiševe kojima možete da vežete dete tako da u njoj jede kao u stolici za hranjenje, jer – gle čuda – spejs šatl i tome služi! Možeš da ga guraš kroz kuću, možeš s bebom u klozet dok spava:
[ot-video][/ot-video]
Možeš da posadiš bebu ispred televizora ujutro kad ustane u 7, a ne ko mi što smo ređali naše na pod, pa da gledaju na metar i nešto gore (A, vi samo furate Montesori… Ceo dan živa zabava, ne puštate uopšte televizor svome detetu, izvinite).
Može da se koristi dok dete ne napuni 3 godine, za maksimum 15 kg težine.
Sklopivo je – zgodno za putovanje i vikend kod babe i dede. Zgodno za kafu kod komšinice sa petog, zgodno za trku beba po kući ( mi smo naše stavljali u kutije od pelena, pa ih vukli kaiševima po kući).
Zabava za mlade, zabava za stare.
Da sam ja imala takve 2, možda bih se odvažila i na treće (ne palite se, ne bi me ni CHICCO naterao na treće sve i da mi pokloni ovu napravu)
Ali ipak bi nam bio vrlo korisna.
Evo kako se sklapa i koje funkcije ima:
[ot-video][/ot-video]
Tako da, razmislite o ovoj fantastičnoj ponudi koja traje do kraja reklame i pozovite telefon na dnu ekrana.
Ako možete, izaberite spejs-šatl. Čeljad neće biti besna, kuća neće biti tesna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama