Зашто старију сестру нико не може да замени

7 априла, 2016

За све вас који имате старије сестре… И вас које сте старије сестре…
deca
1. Помогла вам је да изградите своју личност.
Старије сестре могу бити дар са небе, али исто тако могу бити и прави кретени. Са њом сте сигурно искусили неки од момената који су ојачали ваш карактер – на пример, када вас откачи да би била са својим пријатељима или вас намерно не нађе када се играте жмурке. Тако се пуно научи.
2. Са њом можете заиста да разговарате.
Понекада је тешко разговарати са родитељима, а млађа браћа и сестре и пријатељи не могу увек да вас схвате. Зато постоје страрије сестре!
3. Научила је ваше родитеље многим стварима.
Ваши родитељи су на њој направили све крупне грешке које су могли направити, тако да сада знају како треба са вама. То је баш лепо, зар не?
4. Можете да се истресете на њу.
Не можете тек тако да се истресете на своје пријатеље – онда вам неће још дуго бити пријатељи. Сестра ће вам опростити и волети вас, чак и ако сте се истресли на њу без икаквог разлога.
5. Радо вас је возила свуда пре него што сте добили дозволу.
Лепо од ње, зар не?
6. Могли сте да је имитирате.
Старију сестру је супер копирати. Већ је прошла све оно кроз шта ви пролазите, тако да само треба да се трудите да будете као она.
7. Увек вам чува леђа.
И ви њој увек чуват леђа.
8. Она је ваш гуру.
Пошто је већ прошла кроз све то кроз шта пролазите, она може да вам да фантастичне савете. Поред тога, пошто сте члан њене породице, зна како ствари функционишу у вашем животу и искрено брине о томе шта вам се дешава.
 
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама