Dragi očevi, fotografišite je! Nju, majku svoje dece.

novembar 15 10:30 2018

Znam da baš u ovom trenutku držite svoj telefon. Verovatno vam je telefon uvek u ruci ili pri ruci. Pa svima nam je. Zato, učinite uslugu svojoj deci i njihovoj majci i – fotografišite je. Nju. Majku svoje dece. Ljubav svog života. Onu koja tako predano radi zajedno sa vama da bi porodica bila na okupu i srećna. Da bi bila upravo to što jeste. Slikajte je češće.

Pre neki dan sam gledala fotografije na svom telefonu i shvatila da imam tonu slika svog muža sa decom, ali da ima jedva poneka na kojoj sam i ja. I za to sam sama kriva. Ili sam uvek iza kamere ili ne želim da me krišom slika. Zato što uvek mislim kako nisam dovoljno lepa, sređena, ili kako će uhvatiti loš ugao. Kao da je to važno.

Ako se valja po podu sa decom ili im pomaže oko domaćeg, fotografišite.

Fotografišite.

Možda zvuči grubo, preterano, nezamislivo, ali jednog dana ni nje neće biti i sve što će deci ostati biće uspomene.

Zato, fotografišite.

Fotografišite da se zabeleži sva ljubav koju je za njih od prvog dana imala. Fotografišite da se uvek sete kako je bila tu za njih. Fotografišite da se ne zaboravi koliko je divna. Nije važno da li joj je kosa čista, da li je u pidžami ili kecelji, molim vas, fotografišite.

Priredila: Aleksandra Cvjetić

Izvor: mother.ly

  Article "tagged" as:
  Categories:
napišite komentar

2 komentara

  1. novembar 15, 10:53 #1 Cica

    Moj slucaj!

    Odgovorite na ovaj komentar
  2. novembar 15, 12:53 #2 Aleksandra

    Ovaj tekst ce procitati uglavnom mame. 🙂

    Odgovorite na ovaj komentar

Dodajte komentar

Vaši podaci će biti bezbedni! Vaša imejl adresa će biti vidljiva samo administratorima sajta. Komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na vest koju komentarišete, nećemo objaviti. Iz bezbednosnih razloga, neće biti objavljeni ni linkovi ka drugim sajtovima.