5 zlatnih pravila ponašanja u školi

28 avgusta, 2015

Kad krenu u prvi razred, deca dođu uplašena, glavica punih priča o tome šta ih sve čeka u školi, šta smeju, a šta ne, šta moraju, a šta ne. Nije lako to sve upamtiti, nova pravila se gomilaju, a da stara još nismo baš sasvim razumeli.
Za njih, ali i za one malo starije koji bi to već trebalo da znaju, donosimo pet zlatnih pravila ponašanja u školi. Nije loše podsetiti se.
Autor: Antoaneta Golić-Bošnjak
ZLATNA PRAVILA
Izvor: osrm.edu.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


4 komentara na "5 zlatnih pravila ponašanja u školi

 1. Luka kaže:

  Odlično!
  Osim, nije “ćao”, nego “zdravo”.

 2. A kaže:

  Ako neko nije naucio i ne zna ne znaci da ga potcenjujemo ako mu damo da prepisuje vec samo pokazujemo da ne drzimo sve samo za sebe

 3. Antoaneta Golic-Bosnjak kaže:

  “Hvala ucitelju Mikiju koji je osmislio pravila”?????!!!! Verovatno ste hteli da kazete “koji je pokrao pravila i predstavio ih kao svoja”. Autor ovih, kao i jos 31 clana “Kodeksa lepog ponasanja” sam ja, Antoaneta Golic-Bosnjak, uciteljica u penziji. Ceo Kodeks mozete naci na stranici OS “Ratko Mitrovic” u kojoj sam radila. Link: http://www.osrm.edu.rs/kodeks.html. Osnovni je red da se pravilno informisete o tome ko je autor nekog teksta, ili njegovog dela, pre nego sto ga iskoristite. Vi ste ozbiljna stranica, ovakvi gafovi Vam ne prilice.

  1. aleksandra kaže:

   Ispravljena greška. Izvinjavamo se.

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama