5 златних правила понашања у школи

28 августа, 2015

Кад крену у први разред, деца дођу уплашена, главица пуних прича о томе шта их све чека у школи, шта смеју, а шта не, шта морају, а шта не. Није лако то све упамтити, нова правила се гомилају, а да стара још нисмо баш сасвим разумели.
За њих, али и за оне мало старије који би то већ требало да знају, доносимо пет златних правила понашања у школи. Није лоше подсетити се.
Аутор: Антоанета Голић-Бошњак
ZLATNA PRAVILA
Извор: osrm.edu.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


4 коментара на "5 златних правила понашања у школи

 1. Luka каже:

  Odlično!
  Osim, nije “ćao”, nego “zdravo”.

 2. A каже:

  Ako neko nije naucio i ne zna ne znaci da ga potcenjujemo ako mu damo da prepisuje vec samo pokazujemo da ne drzimo sve samo za sebe

 3. Antoaneta Golic-Bosnjak каже:

  “Hvala ucitelju Mikiju koji je osmislio pravila”?????!!!! Verovatno ste hteli da kazete “koji je pokrao pravila i predstavio ih kao svoja”. Autor ovih, kao i jos 31 clana “Kodeksa lepog ponasanja” sam ja, Antoaneta Golic-Bosnjak, uciteljica u penziji. Ceo Kodeks mozete naci na stranici OS “Ratko Mitrovic” u kojoj sam radila. Link: http://www.osrm.edu.rs/kodeks.html. Osnovni je red da se pravilno informisete o tome ko je autor nekog teksta, ili njegovog dela, pre nego sto ga iskoristite. Vi ste ozbiljna stranica, ovakvi gafovi Vam ne prilice.

  1. aleksandra каже:

   Исправљена грешка. Извињавамо се.

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама