6 извињења које сам дала својој мами кад сам и ја постала мајка

27 марта, 2015

Све маме сложће се у једном – потребно је постати родитељ како бисмо схватили колико је то заправо тешко. Тек када се саме суочимо са свим изазовима мајчинства почињемо истински да ценимо властите мајке и схватамо да им дугујемо извињење за све несташлуке које смо им приредиле.
majka1. Извињавам се због свог пубертета, хормона, наглих напада тинејџерског лудила и несносног паметовања. Сада знам да онда нисам знала све, иако сам се тако понашала.
2. Извињавам за сва искрадања из куће, кашњења, покоје пијанство, ненајављене пирсинге и тетоваже и за све нове фармерице које сам одмах цепала.
3. Извињавам се због пркоса, ината, лупања вратима и колутања очима.
4. Извињавам се због свих лоших момака који су се према мени лоше понашали док си ме ти учила да заслужујем најбоље.
5. Извињавам се због пребацивања, тренутака када сам ти из блесаве љутње говорила да си лоша мајка, а ти си била баш онаква мајка каква ми је тада требала. Она која ће ме терати да престанем да игноришем властите грешке.
6. Највише се извињавам због тога што сам мислила да је бити мајка само по себи твој посао, а уз то и најлакши посао на свету.
Због тога што сам подцењивала све што си радила за мене јер сам мислила да је то твоја дужност, а нисам знала да је бити мајка нераскидиви завет љубави.
Извор: zadovoljna.dnevnik.hr
Приредила А.Ц.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама