Čovečanstvo je upravo dobilo bolest po meri!

23 marta, 2020

Prestali smo da poštujemo zdravlje, i zato smo dobili takvu bolest da shvatimo, da nam je upravo zdravlje najbitnije!

Prestali smo da poštujemo i čuvamo prirodu, i zato smo dobili ovakvu bolest, pomoću koje ćemo razumeti, koliko nam je boravak u prirodi dragocen!

Izgubili smo sposobnost funkcionisanja u svojim porodicama, domovima, i zato nas je bolest zatvorila u svoje domove, da bi ponovo naučili da funkcionišemo u svojim porodicama!

Počeli smo da gubimo poštovanje za naše starije, i zato smo dobili ovu bolest, kako bi ponovo uvideli koliko su ranjivi!

Prestali smo da cenimo zdravstvene radnike, i zato smo dobili ovu bolest, da bi shvatili koliko su nezamenjivi!

Prestali smo da cenimo i prosvetne radnike, pa smo dobili ovu bolest, da bi roditelji ponovo uvideli njihov značaj!

Mislili smo da novcem možemo kupiti sve, ići gde poželimo, biti ono, šta poželimo, i zato smo dobili ovu bolest da bi shvatili, da to nije tako!

Luksuz nas je zaveo, slobodno vreme smo provodili u tržnim centrima, i zato nam ih je ova bolest zatvorila, kako bi shvatili, da se sreća ne može kupiti!

Mnogo pažnje smo poklanjali svom fizičkom izgledu, i zato nam je ova bolest pokrila lica, kako bi shvatili da se prava lepota ne čita sa lica!

Mislili smo da smo gospodari planete, i zato smo dobili ovu bolest, da bi nas nešto minijaturno, nevidljivo golim okom ukrotilo, ponovo naučilo pravim vrednostima, dalo nam lekciju i ukor!

A najvažnije; prestali smo verovati u Boga! On nam nije poslao ovu pošast, odobrio je; mislite na to! Mnogo sveta veruje u idole, lažna božanstva i u vlastite porive i strasti!

Ova bolest nam mnogo uzima, ali ujedno i daje mogućnost da naučimo ponovo mnogo stvari i shvatimo šta je u životu najbitnije!
Dobili smo bolest skrojenu po meri, biće da nam je kao čovečanstvu i bila potrebna!

Milijana Trivićević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama