Девет опасних женских речи

 
За разлику од мушкараца код којих важи „што на уму то на друму“, ситуација код нежнијег пола је мало другачија. Жене су склоније да речи и ситуације дубоко анализирају пре него што наглас изговоре оно што заиста мисле. На овај начин покушавају да се ставе изнад ситуације, да добију још мало времена пре него што одлуче шта заиста желе, али и да не улазе у непотребне расправе.
Сигурно сте до сада схватили да женске речи могу да буду двосмислене. За разлику од мушкарца, жена често користи наговештаје и инсинуације да би постигла жељено. Њен начин није обавезно бољи или гори од мушког, већ је сама другачији. Ево како бисте могли да прочитате измеду редова о чему је заправо реч.DEVOJKA
 
1.Добро! Ову реч жене користе најчешће да би завршиле расправу када знају да су у праву и желе да вас ућуткају.
 
2.Пет минута.
Ако се спрема за излазак, пет минута значи да јој је потребно још пола сата да би завршила са спрема­њем. Жена ће вам уз осмех рећи – идем до комшинице, враћам се за 5 мин. Молим те, мешај ручак сваких пола сата! Пет минута заиста и значи пет ми­нута сама онда када вам је дала толико времена да гледате телевизију пре него што почнете да јој помажете у кућним пословима.
 
3.Ништа. Ова реч означава затишје пред олују. Ништа сигурно значи нешто. Ра­справе које започињу њеним изгова­рањем ништа, имају велику вероватноћу да ће се завршити великом фрком.
 
4.Слободно иди. На овај начин жели да вам каже „само покушај“, а не да вам и да дозволу да то учините. Не радите то!
 
5.У реду. Ово је једна од најопасни­јих изјава које жена може да упути мушкарцу. То у реду значи да жели још времена да би размислила на који начин и када ћете платити за своју грешку.
 
6. Хвала. Жена вам се захваљује, не доводите то у питање! Само реците да нема на чему.
 
7. Шта год. Ово је начин да вам жена каже ‘’откачи’’.
 
8. Не брини због тога, ја ћу. Још јед на опасна изјава која описује си­туацију на следећи начин. Она вас је нешто замолила да урадите, и то више пута, али на крају ипак она уради тај посао. Када је будете питали шта није у реду, њен одговор ће бити онај под ред­ним бројем три Ништа!
 
9.Поглед испод обрва. И жена понекад остане без речи. На овај начин жена без изговарања једне једине речи ставља до знања шта мисли о теми. Мушкарци овакав поглед најчешће погрешно протумаче, а његово значење је следеће. Поглед испод обрва озна­чава да она мисли да сте идиот и пита се зашто троши своје време беспотребно се расправља­јуци са вама.
 
Следећи пут кад вам ваша најдража упути једну од горенаведених речи, сетите се да се иза тога крије нешто дубље. Поклоните јој, цвеће без повода или је изведите на ве­черу! Да бисте избегли сувишне расправе, урадите понекад оно што она од вас тражи или је једноставно загрлите и пољубите. Овакав гест ће у сваком случају да смири страсти!
svamojasecanja.blogspot.com