Како на плажи препознати људе са децом

Kада добијете децу све се мења, па и одласци на плажу. Више не можете једноставно узети пешкир и књигу и запутити се до обале, јер су ту и малишани које посебно морате опремити. Људи који на плажу долазе са децом су потпуно другачији од људи који долазе без деце. Лако ћете их препознати, чак и ако деца нису уз њих у том тренутку.


Врло је једноставно, људи са децом стално уз себе имају двије тоне ствари. Kажемо “ствари”, иако бисмо употребиле другу ријеч, мање фину. Они са собом вуку лопте, лопате, кантице, оне пластичне ствари за песак у различитим облицима, преносни фрижидер, столице, пешкире и то у много већем броју него што им заиста треба, осам врста заштите од сунца, кушобране и једно огромно ћебе.

Људи без деце имају пешкир, лежаљку и фрижидер. Некад.

Људи са децом су фрижидер испунили разним соковима, сендвичима, грицкалицама, златном рибицом, лубеницом, грожђем, водом, колачима, крекерима, сиром, јогуртом, јагодама и шунком. Заправо, у њиховој кухињи ништа није остало, све су стрпали у фрижидер и понели на плажу.

Људи без деце имају пиво, они паметнији и воду, те сендвич.

Људи са децом изгледају изморено и као да им је сан преко потребан. Сан, кафа директно у вену и можда боравак у болници.
Људи без деце изгледају као да су мамурни или добро одморени. Нема средине, само крајности.

Људи са децом постављају столице али никада не седе дуго у њима. Они граде пешчане куле, дају деци ужину, гањају децу, смирују их ако плачу, мажу их кремом… Дословно никада не седну и затворе очи, то нећете доживети. Они су попут затворских чувара – увек гледају.

Људи без деце седе, разговарају, пију пиво или једноставно гледају таласе. Неки од њих чак задремају.

Kад људи са децом одлуче да је време за одлазак, то се обично деси када деца плачу или се туку, или је нестало грицкалица помоћу којих би их смирили. У просеку им је потребно 45 минута и 12 секунди да се спакују, а затим иду својој кући да се одморе. Шалимо се, они се никад не одмарају. Kод куће ће окупати децу, нахранити их иако су јели цели дан на плажи, а затим спремити на спавање. Тек онда ће сами вечерати, храну која се одавно охладила.

Људи без деце склопе своју лежаљку и оду у кафић. Онда продуже кући, уживају у туширању и спавају наредних 14 сати. Јер им се може.

Извор: http://lolamagazin.com/2017/06/05/kako-na-plazi-prepoznati-ljude-sa-djecom/