Kako se najlakše pripremiti za prijemni ispit?

 
Učenje na daljinu kao metod obrazovnog rada je svoje začetke imalo početkom 20. veka kada su u Australiji đaci učili putem radio veze. U današnje vreme, kada smo svedoci ogromnog napretka u razvoju komunikacionih tehnologija, ovakav koncept učenja je sve manje izuzetak a sve više pravilo. Veb portal www.ucenjenadaljinu.com okuplja veliki broj stručnih saradnika sa jednom istom idejom – da širokoj javnosti ponudi čitav niz kurseva visokog kvaliteta, a u isto vreme niske cene.
ucenje-na-daljinuOno što je Zelenoj učionici na ovom portalu posebno zapalo za oko (i što čini srž dosadašnjeg rada tima koji je kreirao portal) jesu posebni kursevi namenjeni osmacima koji se pripremaju za prijemni ispit.
Ni osmake, a ni njihove roditelje ne moramo da podsećamo na promenu u sistemu polaganja prijemnog ispita koja je uvedena prošle godine – sedam predmeta, a literatura… pa sve ono što ste do sada učili! Nema zbirki zadataka iz kojih se pripremate i znate da će nešto od toga biti na prijemnom ispitu, ma nema čak ni konkretne literature koja može pomoći i spasti đake od učenja iz 30 udžbenika!
U takvoj situaciji, svaka pomoć je dobrodošla. Još ako dolazi od dokazanih stručnjaka u određenoj oblasti… Na primer, kako vam se čini ideja da vas za prijemni ispit iz matematike priprema direktor Matematičke gimnazije u Beogradu, a da vas to košta svega hiljadu dinara mesečno? E pa, www.ucenjenadaljinu.com upravo to omogućava.
Da budemo sasvim precizni, na ovom sajtu nalaze se video-predavanja, tutorijali, zadaci, rešenja zadataka i njihova veoma detaljna objašnjenja i to iz svih sedam predmeta koje treba pripremiti za prijemni ispit 2015. godine. U njihovoj pripremi učestvojali su najveći stručnjaci iz predmetnih oblasti, od kojih su neki istovremeno uključeni i u pripremu samih prijemnih ispita.
Malo smo pogledali predavanja i sa sigurnošću možemo da tvrdimo – ovo je pomoć koju su osmaci čekali. Predlažemo da pogledate sajt www.ucenjenadaljinu.com, možda odaberete neki od kurseva, čija cena ide od 499 dinara pa na više, i sami se uverite koliko su jednostavni, kvalitetni i korisni.
Javite nam šta mislite, nestrpljivi smo da čujemo!
Foto: www.pcpress.rs