Menadžer jednog restorana dao je gošći metlu i zatražio od nje da počisti za svojim detetom

24 novembra, 2022

Jedna majka je izazvala žestoku raspravu pitanjem da li je razumno da osoblje kafića traži od roditelja da počiste za svojom decom. Na roditeljskom forumu Mumsnet objavila je da je sa svojim detetom posetila jedan ‘porodični kafić’, u koji dolazi svake nedelje sa svojim prijateljicama.

“Prošle nedelje je jednu od mojih prijateljica menadžer kafića isterao jer je odbila da počisti nered koji je napravila njena beba ispod stolice za hranjenje. A sada se to dogodilo i meni. Dok sam se spremala da odem, isti taj menadžer mi je prišao i ponudio mi metlu i lopaticu za smeće i zamolio me da počistim hranu koja je pala mom detetu na pod”, napisala je.

Nesigurna u to je li pogrešno što se šokirala reakcijom voditelja kafića, odlučila je da pita druge ko je u pravu. Većina majki bila je kritična prema njoj.

“Da odrasloj osobi padne hrana, ona bi je pokupila. Dakle, vi bi trebalo da čistite za svojim detetom”, kaže jedna.

“Da uđem u kafić i vidim hranu na podu, ne bih sela. S te strane je menadžer kafića u pravu. Ispravno je to što je od vas tražio”, smatra druga.

“Mnogi roditelji ne čiste za svojom decom i puštaju ih da prave nered i buku. Menadžeru je verovatno prekipelo”, zaključila je treća.

Izvor: Index.hr

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Jedan komentar na "Menadžer jednog restorana dao je gošći metlu i zatražio od nje da počisti za svojim detetom"

  1. Nataša Milićević kaže:

    Naravno da treba da počisti ! Tu nema dileme! Čine je dete napravili nered? Ne može ko krmača ustati i samo otići! Strašno!

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama