Моја супруга обавља лак посао

Запослени људи су убеђени да незапослен родитељ свакодневно ужива у дечјим чаролијама и обавезама код куће. Међутим, преуморни родитељи су ту да их подсете да њихове обевезе су све, само нису чаролије.

 
Моја супруга обавља лак посао
Бред Kирнс, отац троје деце, који кроз породични живот хода заједно са супругом руку под руку, редовно документује догађаје своје породице на друштвеним мрежама.
Бред и супруга Сара су заједно више од 10 година. Његове пословне обавезе су у усмерене на компанију у којој је запослен, а њене су у тесној вези са децом и кућом. Господин Kирнс је открио да његове обавезе не могу да се мере са обавезама његове супруге.
„Моја супруга изведе децу у шетњу и то је ‘лако'“, написао је Бред на Фејсбуку. Али, он истиче да ови „мали“ задаци не могу да се мере са његовим напорним послом.
„Ужасан је дан на послу. Имамо састанак са директорима. Морао сам да путујем пет сати возом, па аутомобилом да бих склопио важан договор. Онда сам седео цео дан и водио важне разговоре. Исцрпљујуће!
Шта моја супруга ради? Није да се прецепила од рада.
Све што она треба да уради је да пробуди два дечака, нахарани и обуче малишана. Онда је време за шетњу како би избацили вишак енергије. Kако је то лако. Она само среди њихове торбе, пронађе капе, спакује ужину и спакује их аутомобил.
Тежак живот једног родитеља
Док су они у школи она опет мора да нахрани бебу, да је пресвуче, спреми ручак, онда опет вози децу натраг из школе кући и мора да се бори са њиховим захтевима шта хоће, а шта не не желе да једу.
Предвече је малтретирају да изађу напоље да се истрче и таман што дође кући, све мора да поспреми. Негде око пола осам има времена да погледа шта се догађа на интернету док другом руком љуља малишана. Наравно, треба да спреми вечеру.
Kао што рекох, ужасан ми је дан.
Хвала ти Сара ти лепак који нас држи заједно.“
Господин Kирнс је саркастичан, то сте ваљда схватили.
М.М.
Извор: Жена