Moja supruga obavlja lak posao

25 novembra, 2018

Zaposleni ljudi su ubeđeni da nezaposlen roditelj svakodnevno uživa u dečjim čarolijama i obavezama kod kuće. Međutim, preumorni roditelji su tu da ih podsete da njihove obeveze su sve, samo nisu čarolije.

 
Moja supruga obavlja lak posao
Bred Kirns, otac troje dece, koji kroz porodični život hoda zajedno sa suprugom ruku pod ruku, redovno dokumentuje događaje svoje porodice na društvenim mrežama.
Bred i supruga Sara su zajedno više od 10 godina. Njegove poslovne obaveze su u usmerene na kompaniju u kojoj je zaposlen, a njene su u tesnoj vezi sa decom i kućom. Gospodin Kirns je otkrio da njegove obaveze ne mogu da se mere sa obavezama njegove supruge.
“Moja supruga izvede decu u šetnju i to je ‘lako'”, napisao je Bred na Fejsbuku. Ali, on ističe da ovi “mali” zadaci ne mogu da se mere sa njegovim napornim poslom.
“Užasan je dan na poslu. Imamo sastanak sa direktorima. Morao sam da putujem pet sati vozom, pa automobilom da bih sklopio važan dogovor. Onda sam sedeo ceo dan i vodio važne razgovore. Iscrpljujuće!
Šta moja supruga radi? Nije da se precepila od rada.
Sve što ona treba da uradi je da probudi dva dečaka, naharani i obuče mališana. Onda je vreme za šetnju kako bi izbacili višak energije. Kako je to lako. Ona samo sredi njihove torbe, pronađe kape, spakuje užinu i spakuje ih automobil.
Težak život jednog roditelja
Dok su oni u školi ona opet mora da nahrani bebu, da je presvuče, spremi ručak, onda opet vozi decu natrag iz škole kući i mora da se bori sa njihovim zahtevima šta hoće, a šta ne ne žele da jedu.
Predveče je maltretiraju da izađu napolje da se istrče i taman što dođe kući, sve mora da pospremi. Negde oko pola osam ima vremena da pogleda šta se događa na internetu dok drugom rukom ljulja mališana. Naravno, treba da spremi večeru.
Kao što rekoh, užasan mi je dan.
Hvala ti Sara ti lepak koji nas drži zajedno.”
Gospodin Kirns je sarkastičan, to ste valjda shvatili.
M.M.
Izvor: Žena

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama