Нова колекција Cybex производа – дизајн и квалитет заједно

25 маја, 2021

Ако ишчекујете долазак бебе, онда знате да су пред вама многе одлуке. Неке од њих већ сте донели, неке ће доћи инстинктивно, а за неке тражите савете и мишљења пријатеља.

Када је реч о куповини неопходних ствари за дете, вероватно најважнија одлука сваком пару је која колица одабрати. И једино на чему, уз ауто-седиште, не треба много штедети (ако имате могућност да не штедите). Јер, ако се колица лако склапају, ако су управљива и лагана, ако имају добар простор за одлагање, много ћете лакше одлучити да своју бебу изведете у шетњу свакодневно. А то ће много значити – и њој и вама. Куповина колица, дакле, има и знатан утицај на то какав ћете живот водити док их беба користи – хоће ли он бити статичан или динамичан?

Беби, наравно, није уопште битно да ли су колица розе или плава. За њу је важно да јој буде удобно и топло и да се осећа сигурно. Маме су већ друга прича. Као и у избору прве дечје гардеробе, ципелица, постељине и декорације за собу, уживају и у томе да за своје чедо купе лепа, модерна и функционална колица.

Стандарде у погледу квалитета и дизајна већ годинама уназад поставља бренд Cybex, код нас познат по квалитетним ауто-седиштима.

Крајем прошле године лансирана је колекција Cybex производа која носи назив Драгуљи природе (Jewels of nature) и одише префињеношћу и елеганцијом. Ове сезоне, наследиће је колекција у црвеним и белим бојама, инспирисана туфнама (такозване polka dots). Jeremy Scott, дизајнер који је творац нове колекције сарађује са Cybex-ом већ четврти пут, а циљ нове колекције је да сваком ко угледа ова колица – измами осмех. 

У овом новом дизајну доступни су чувени Cybex системи Priam и Mios, као и ауто-седиште и носиљка. 

Ако сте решили да инвестирате у дизајн, функционалност и квалитет онога у чему ће ваша беба проводити највише свог времена, предлажемо да погледате нову Cybex колекцију.

(ПР)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама