Продужени боравак у Београду – завирите у простор у којем ће ђаци уживати!

Док су деца у вртићу, родитељи немају много разлога за бригу. Знају да су на сигурном, нахрањени, да су одспавали, појели воће, забавили се и да немају домаће задатке које они морају после напорног дана на послу да проверавају, уместо да се опуштено играју и са децом разговарају о томе како су провели дан.

Фото: Pixabay

А онда дође школа. Прваци имају три или четири часа, па ако иду пре подне, слободни су већ у 11 сати. А родитељи на послу. Како дете од седам или осам година пустити да превозом или пешака само дође кући у великом граду и онда само чека родитеље сатима? То је данас незамисливо. Зато у већини школа постоји продужени боравак за децу. И како то изгледа? Једна учитељица чува и до педесеторо деце, покушавајући да одржи мир и мотивише их да се фокусирају на своје домаће задатке. Наравно да не може да прегледа и исправи десетине задатака, бринући истовремено о безбедности неколико десетина седмогодишњака.

Увек је најбоље решење да дете после школе не користи услуге продуженог боравка, већ да време проведе с породицом, али је то у већини случајева немогуће. Зато многи родитељи који имају ту могућност за своју децу бирају – приватни боравак где су сигурни да је њихово дете добило максималну пажњу и то време између школских часова и одласка кући – искористило на најбољи начин.

Овде ће учити и играти се деца која буду долазила у Балу продужени боравак

Један такав боравак почео је ове године с радом на територији Вождовца у склопу већ познате играонице Baloo Brown, а преко пут парка Шумице. Ова играоница већ је неколико година на гласу као једна од најбољих у граду, првенствено због одличне анимације. Од ове године, поред редовних креативних радионица и организације рођендана, Baloo Braown ће у просторијама своје играонице организовати и продужени боравак за ђаке.

Овако васпитачице у Балу грле

Захваљујући стручним васпитачима са дугогодишњим искуством, прваке и оне мало старије који после (или пре) школе буду долазили у Балу очекује:

  • организовани превоз или пратња до школе
  • избалансиран оброк који се састоји из куваног јела и салате, као и воћна ужина
  • асистенција и помоћ при решавању домаћих задатака и припрема за усмене и писмене задатке
  • креативне радионице – ликовне, спортске, као и радионице енглеског језика. Све то, наравно, кроз игру и забаву.
  • Драмске радионице обављаће се у за то посебно уређеном делу објекта који је осмишљен као позоришна сцена.
  • редован боравак у природи (један од највећих београдских паркова налази се у непосредној близини), одласци у позориште, посете дечјим фестивалима и другим догађајима
Овако изгледа кад су креативни

Ако се двоумите јер можда не живите близу, треба да знате да Baloo тим организује и превоз на територији Београда.

А овако кад се баш лудо забављају…

Оно што са сигурношћу можемо да кажемо јесте да вас у овој играоници очекује стручан, насмејан и добар тим младих васпитачица које ће чак и израду домаћих задатака претворити у игру. А познато је да деца најбоље уче управо играјући се.

За више информација о боравку у Балу играоници позовите 065/333-97-13 или 069/666-997