Сналажљиви тата открио трик због којег деца редовно чисте собу

25 августа, 2021

Овај тата никако није успео своје тинејџере да натера да редовно чисте и сређују собу, а онда се досетио трика који су људи на друштвеним мрежама прогласили генијалним. Његов пост постао је виралан


Родитељи већине тинејџера знају како је тешко натерати их да среде и очисте своју собу у којој гомилају одећу, прљаве тањире или храну. Са истим проблемом срео се и тата Чад МекХант који каже да је свакодневно децу упозоравао на то да морају да поспреме за собом.

Недавно је на Фејсбуку поделио пост који је одушевио многе. Казао је како је коначно успео да реши проблем са спремањем, а било је довољно да купи паковање црног пиринча, преноси “DailyRecord“.

“Дакле, и ја имам децу тинејџере. Стално се свађамо око тога да не треба да једу у својој соби и да треба да враћају прљаве судове у кухињу. Запретио сам им да ће им се уселити миш, што ће довести до усељавања још његових пријатеља у кућу. Уморио сам се од понављања једног те истог и одлучио сам да им дам лекцију”, објашњава тата.

“Купио сам у продавници паковање црног пиринча и зрна посуо по њиховом ормару, под креветом. Изгледало је као мишји измет. Препали су се, и не морам посебно да истичем, али више немамо проблем са чишћењем собе”, објаснио је Чад.

Његов пост на друштвеним мрежама подељен је више од 87.000 пута, а захвални родитељи га хвале у коментарима говорећи како ће и сами да пробају трик. Неки су га прозвали генијалцем, другима је сналажљив, а већина каже да је духовит.

Извор: Б92

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама