Шта се деси када мама која "не ради" стварно одлучи да не ради?

Причу овог тате прочитало је неколико десетина хиљада људи. Маме су се слатко насмејале, а тате… тате су понешто и научиле.

Муж се вратио с посла и пронашао је своје троје деце у дворишту куће, још увек су били у пиџамама.
Они су се играли у блату празним кутијама од хране и свуда је било разбацано смеће. Врата од аутомобила била су отворена, као и врата од куће.
Пса нигде није било. У ходнику је било још више хаоса. Светло је било искључено и поред зида су стајале згужване ствари. У дневној соби је радио телевизор појачан до краја, а соба је била пуна играчака и разбацане одеће.
У кухињи је пронашао судоперу напуњен прљавим посуђем. Остаци доручка су били разбацани по столу, а врата фрижидера широм отворена. Храна за псе је била разбацана по поду, а гомила песка стајала је испред врата. Муж је пожурио уз степенице, газећи преко играчака и још гомиле одеће, у потрази за својом женом. Био је уплашен, да се није нешто догодило с њом?
Спазио је воду на поду, која је цурила испод врата купатла. Завирио је унутра и био је запрепашћен нередом: гомила влажних пешкира, сапун, пена и опет пуно играчака разбацаних по мокром поду. Неколико метара тоалет папира прекривали су WЦ шољу, а паста за зубе била је размазана по вратима и огледалу
Успаничен је од страха, брзим је кораком пожурио у спаваћу собу! Отворио је врата собе и угледао је своју жену, која је склупчана лежала је у кревету.
Била у пиџами и читала је књигу. Погледала је мужа и благо се насмешила.
Питала га је, како му је прошао дан. Муж је био преплашен и збуњен.
Упитао је своју жену: “Шта се овде догодило?”
Она се поновно насмејала и одговорила:
“Сваки дан, када дођеш с посла, питаш ме шта ја то радим по цео дан у кући па сам уморна. Да ли је тако?”
“Хммм, тако је…”
“Е па, данас нисам ништа радила”, одговорила је жена и наставила да чита своју књигу.
Извор: Курир