Šta se desi kada mama koja "ne radi" stvarno odluči da ne radi?

4 januara, 2018

Priču ovog tate pročitalo je nekoliko desetina hiljada ljudi. Mame su se slatko nasmejale, a tate… tate su ponešto i naučile.

Muž se vratio s posla i pronašao je svoje troje dece u dvorištu kuće, još uvek su bili u pidžamama.
Oni su se igrali u blatu praznim kutijama od hrane i svuda je bilo razbacano smeće. Vrata od automobila bila su otvorena, kao i vrata od kuće.
Psa nigde nije bilo. U hodniku je bilo još više haosa. Svetlo je bilo isključeno i pored zida su stajale zgužvane stvari. U dnevnoj sobi je radio televizor pojačan do kraja, a soba je bila puna igračaka i razbacane odeće.
U kuhinji je pronašao sudoperu napunjen prljavim posuđem. Ostaci doručka su bili razbacani po stolu, a vrata frižidera širom otvorena. Hrana za pse je bila razbacana po podu, a gomila peska stajala je ispred vrata. Muž je požurio uz stepenice, gazeći preko igračaka i još gomile odeće, u potrazi za svojom ženom. Bio je uplašen, da se nije nešto dogodilo s njom?
Spazio je vodu na podu, koja je curila ispod vrata kupatla. Zavirio je unutra i bio je zaprepašćen neredom: gomila vlažnih peškira, sapun, pena i opet puno igračaka razbacanih po mokrom podu. Nekoliko metara toalet papira prekrivali su WC šolju, a pasta za zube bila je razmazana po vratima i ogledalu
Uspaničen je od straha, brzim je korakom požurio u spavaću sobu! Otvorio je vrata sobe i ugledao je svoju ženu, koja je sklupčana ležala je u krevetu.
Bila u pidžami i čitala je knjigu. Pogledala je muža i blago se nasmešila.
Pitala ga je, kako mu je prošao dan. Muž je bio preplašen i zbunjen.
Upitao je svoju ženu: “Šta se ovde dogodilo?”
Ona se ponovno nasmejala i odgovorila:
“Svaki dan, kada dođeš s posla, pitaš me šta ja to radim po ceo dan u kući pa sam umorna. Da li je tako?”
“Hmmm, tako je…”
“E pa, danas nisam ništa radila”, odgovorila je žena i nastavila da čita svoju knjigu.
Izvor: Kurir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama