Загонетка за младе маме: Шта се то окреће око своје осе, иде горе-доле, светли и испушта звук?

Људи, видела сам спејс-шатл!
Ја сам мајка близанаца која је деведесетих јела „ембарго“ колаче. Дакле, не волим да бацам паре. Али ме дирне добра направа као што је „рикша“ за вожњу деце коју накачите на бајс. Немамо је, само сам ја мислила да ћу на овај начин моћи да возим бицикл и кад се породим (шта зна старија прворотка шта су 2 бебе одједном?)
Никад се нисам претерано забављала тиме која су колица најбоља и која играчка највише стимулише развој бебе од 6 месеци.
АЛИ!

ова нова CHICCO-ва справа штеди простор и има више функција.
А простор је нама пре неколико година био преко потребан, јер смо морали да имамо све  дупло.
Замислите станчић са:
– 2 дечја креветића,
– 2 лежаљке за кулирање и успављивање (звали смо их „дрндалице“ јер смо – наравно – у њима успављивали бебе мрдајући шипку наслона горе-доле),
– 2 столице за храњење,
– 1 близаначка колица,
– двоје „сингл“ колица (ремонтовао нам се велики лифт),
– 1 оградицу за бебе (јер куд ћеш више са стварима?!)
– и оно што се зове „намештај који свака кућа има“.
Сестра је била у фазону: „Имам и љуљашку да ти дам“,
Да је дошла добра вила и претворила столицу за компјутер у ово CHICCO-во чудо, ја бих још неко време очувала свој љубљени скадинавски ентеријер. Док деца не проходају и не почну да развлаче све од есцајга до таблета за судове. И док не издрндају тај исти ентеријер.
Ево вам једне питалице:
Шта се то окреће око своје осе, иде горе-доле, светли и испушта звук?
CHICCO Baby Hug 4 u 1 Glacial! Рекох вам да је ко летећи тањир.
На точкиће је, подиже се и спушта као канцеларијска столица (сећаш ли се, мајко, оних дана кад си ишла у канц?). Светле је боје, а има и светалца! Свира музикицу и има крпене играчкице окачене о ручку изнад креветића, дакле „Disco 2000“.
Што би стари Латини рекли: Dulce com utili (срп. – „Угодно с корисним“)
(латински језик у служби CHICCO-а, јер то вам је све та иста земља од Ромула и Рема преко Леонарда до Baby Hug-a)
То је некаква покретна колевка. Њен лежај може да се усправи и савије, да се подешава тако да ставите бебу да седи као на столици. Ручка са играчкицама се помера и може да се спусти, чак и да се скине кад мекане играчкице постану „passé“. Навлака са колевке се такође скида да би могла да се опере кад вам се беба избљује, јер и бебе обучене у розе бљују.
Бели рам нежних линија, склапа се на брзака, мало већи од дужине канцеларијске столице (сећаш ли се канцеларије, о, мајко?)
Има мекан наслон и каишеве којима можете да вежете дете тако да у њој једе као у столици за храњење, јер – гле чуда – спејс шатл и томе служи! Можеш да га гураш кроз кућу, можеш с бебом у клозет док спава:
[ot-video][/ot-video]
Можеш да посадиш бебу испред телевизора ујутро кад устане у 7, а не ко ми што смо ређали наше на под, па да гледају на метар и нешто горе (А, ви само фурате Монтесори… Цео дан жива забава, не пуштате уопште телевизор своме детету, извините).
Може да се користи док дете не напуни 3 године, за максимум 15 кг тежине.
Склопиво је – згодно за путовање и викенд код бабе и деде. Згодно за кафу код комшинице са петог, згодно за трку беба по кући ( ми смо наше стављали у кутије од пелена, па их вукли каишевима по кући).
Забава за младе, забава за старе.
Да сам ја имала такве 2, можда бих се одважила и на треће (не палите се, не би ме ни CHICCO натерао на треће све и да ми поклони ову направу)
Али ипак би нам био врло корисна.
Ево како се склапа и које функције има:
[ot-video][/ot-video]
Тако да, размислите о овој фантастичној понуди која траје до краја рекламе и позовите телефон на дну екрана.
Ако можете, изаберите спејс-шатл. Чељад неће бити бесна, кућа неће бити тесна.