Евиденција домаћих задатака – образац

септембар 26 18:58 2015

Знамо да учитељи и наставници имају и више образаца него што је потребно, али оних корисних који им могу поједноставнити свакодневни рад са децом (уместо само беспотребно одузети време) нема много.

Обрасци за наставнике (припреме, планови, праћење напредовања ученика…)

Осмислили смо образац за евиденцију домаћих задатака у две варијанте. Прва, мање детаљна у којој је у суштини довољно уносити само плусиће и минусиће за ту недељу, без прецизирања датума за задатак. Друга, детаљнија опција, предвиђа уношење у леви ред имена, па онда испод и пар редова конкретног датума, па опет име и датуми и тако даље. У другој верзији у наставку, име и дан и датум су уписани само као илустрација како и где треба да се уносе подаци. Ви их обришите па упишите имена ђака и датуме када сте проверавали задатке.

Верзија без датума

Преузмите документ (DOCX, 45KB)

Верзија с датумима

Преузмите документ (DOCX, 46KB)

Надамо се да ће вам користити!

  Categories:
  1. април 25, 17:55 #1 Natasa

    Domace zadatke ne treba stalno kontrolisati i evidentirati, vec uvek pitati `da li neko nije uradio domaci, da li nekome nesto nije bilo jasno“ i povremeno zadavati iznenadne kratke provere sa istim zadacima u skoli i ocenjivati. A onda dati deci da jedni drugima pregledaju i ocene. Nema bolje kontrole od toga.

    Одговорите на овај коментар

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.