3 једноставне истине о животу

9 јуна, 2015

 
1. Ако не кренете за својим сновима, нећете их остварити.
Ви бирате да ли ће ваши снови постати стварност. Бирате кроз дела на која сте фокусирани, упорни и ако схватате ширу слику свега тога. Незамислив живот чека свакога ко може да схвати образац по којем све то настаје у стварности. Кад нешто не кажемо у разговору, када пропустимо неко дешавање, када избегавамо повезивање у сваком смислу, онда ми то једноставно не добијемо и једини кривац за то смо ми сами. Идите за оним што вас чини да се осећате добро, држите кормило ка вашим страстима. Немојте се кајати што нешто нисте урадили само зато што сте се уплашили у том тренутку.
Реците шта осећате, будите храбри и говорите шта мислите на начин да вас сви чују. Разлика између желети да будете негде и доћи до тога је да кренете ка циљу. Јавне личности, звезде, људи који су успели су дошли до тога кроз напоран и константан рад. Они пишу песме и филмове о томе како су успели јурећи своје снове. То је постало такав клише, али то јесте права истина о успеху.
deca
2. Ако не питате, одговор је не.
Сви смо били у ситуацијама када смо хтели нешто да питамо, да кажемо шта мислимо или да се изразимо некако, и једноставно нисмо могли. Највеће ограничење које можемо себи да поставимо је да кажемо да нешто не можемо да урадимо, пре него што смо уопште покушали. Ако не питате своју симпатију да изађете негде, одговор је не. Ако не тражите још једну порцију хране, одговор је не. Ако не предузмете акцију, одговор је у недостатку те акције.
Изразите своје жеље и остварите их на начин тако да људи позитивно одреагују. Ако хоћете нешто у вибрацији захтевања, онда ваш одговор иде ка одбијању. Усмерите ваша питања са намером, размишљајте о суштини тога што вам треба.
3. Ако не иступите напред, увек ћете бити на истом месту.
То је толико важно за наш напредак, како лични, тако и колективни као човечанство. Друштво је дизајнирано да нас држи у форми свакодневног живота, да одлазите на посао да би плаћали своје место на планети која сви поседујемо. Ако знате која је ваша страст, ако знате где желите да будете у животу и још нисте стигли тамо; да ли се онда крећете ка томе? Ви сте увек у покрету када радите на остваривању ваше среће.
Ви сте у покрету, радите на свом циљу. У широј слици; где ви идете? Шта је најидеалнији, најневероватнији живот који бисте живели? Кретање малим корацима је кретање ка том циљу. Узимајући га дан по дан, сат или минут! Фокусирајте се на садашњи тренутак, изађите из својих емоција за тренутак и посматрајте се из перспективе неког другог. Као неко други, скроз неутралан и објективан, када сагледате свој живот и проблеме које имате, нађите узрок одакле све то проистиче. Шта је оно што вас држи у месту, а не дозвољава вам да идете напред ка својим сновима? Одговори вас могу изненадити, ако сте спремни да слушате себе.
Извор: thespiritscience.net

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама