Брејнобрејн програм за развој интелигенције код деце

Недавно смо писали о Брејнобрејн програму који промовише широм света признат начин рада са децом, све у циљу подстицања развоја дечје интелигенције. Сврха програма је да свако дете у потпуности пробуди своју генијалност и оствари више циљеве у животу користећи максимално све своје менталне капацитете. Развијајући свој мозак, повећавајући интелектуални капацитет и емоционалну интелигенцију, деца постају самосвесна и одговорна, побољшавајући квалитет живота свом окружењу и себи.
За то време, деца уче како да заиста користе све своје ресурсе да би усвојили нова знања. Не учи се само главом и негују се различити стилови учења који подстичу дете да правилно учи.

brainobrain
Једна од вежби – дете црта и пише симултано левом и десном руком

У Београду, представник овог програма је Брејнобрејн Вождовац и тамо је у току упис за све узрасте. Већ сада у суботу (05.03.) кренуће са радом група за децу узраста од 4 до 6,5 година – Little Bobs. Термини одржавања су суботом од 9:30, а први ниво програма траје четири месеца.
Кроз Little Bobs програм остварује се боља координација леве и десне стране мозга, развија се способност концентрације, учења и разумевања, подстиче машта, креативност, брзина, тачност. Циљ програма је и да се самопоуздање код деце подигне на виши ниво.
Такође, упис за све групе је у току и у Пожаревцу.
Предлажемо да више информација потражите на www.brainobrainvozdovac.rs или да пошаљете мејл на info@brainobrainvozdovac.rs.