Како показати љубав, а не постати попустљив родитељ

ПСИХОПОЛИС у Културном центру Новог Сада – Срећно дете, несрећни одрасли (дилеме око васпитања)
Говори: др Зоран Миливојевић, психотерапеут.

zoran-milivojevic-2Ша је васпитање, а шта дисциплина? Како деца доживљавају оно што им говоримо? Како показати љубав, а не постати попустљив родитељ? Какви људи постају наша деца?

Ово су само нека од питања на која вам одговор даје др Зоран миливојевић. Изванредно предавање које би требало сваки родитељ да погледа.

Зоран Миливојевић, др мед., је психотерапеут с дугогодишњом праксом у индивидуалној, партнерској и групној терапији. Први је у источној Европи стекао највиши степен интернационалног супервизора и едукатора Међународног удружења за трансакциону анализу (ИТАА), као и Европске асоцијације за трансакциону анализу (ЕАТА). Изабрани је међународни предавач на Универзитету Сигмунд Фројд у Бечу, супервизор у Центру за лечење зависности од забрањених дрога Психијатријске клинике у Љубљани, члан председништва Психијатријске секције Српског лекарског друштва и председник Председништва Савеза друштава психотерапеута Србије, стручни директор Психополис института, Нови Сад, председник је ТА Центра – Асоцијације трансакционих аналитичара Србије.