Imati ćerku…

31 maja, 2015

Prvog dana braka muž i žena su odlučili da ne primaju goste i da nikome ne otvaraju vrata. Tog dana su došli muževljevi roditelji u posetu, stajali su pred vratima i čekali da im otvore. Muž i žena su se pogledali, on je poželeo da im otvori vrata, ali pošto su imali dogovor – nisu, pa su roditelji otišli.

daddaughter15
Posle nekog vremena, istoga dana, došli su ženini roditelji. Pogledali su i pomislili na dogovor koji imaju, ali supruga je počela da plače: “Ne mogu ovo da učinim svojim roditeljima”, i otvorila vrata. Muž nije rekao ništa.

Godine su prošle, dobili su četiri sina, a peto dete koje su dobili bila je devojčica. Otac je organizovao veliko, nezapamćeno veselje.

Posle veselja supruga ga je pitala zašto je napravio tako veliko slavlje povodom rođenja ćerke, a nije za prethodna četiri sina.

Muž joj je jednostavno odgovorio:

“Zato što će ona meni otvoriti vrata”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


5 komentara na "Imati ćerku…

 1. stevankadjordjevic@yahoo.com kaže:

  Imam dve, i odgovorno tvrdim da mi je Gospod dao ono što je za mene jajbolje. Kada bi se svaki dan porađala, poželela bih kćerku. Neka mi ne zamere majke sinova, ali moje iskustvo je takvo. Inače poštujem i volim ženski rod.

 2. Ivana kaže:

  Majka sam i devojcice i decaka…. Moj najveci san je ispunjen kad sam prvo rodila devojcicu. Neka su nam sva deca ziva i zdrava!

 3. Zoran kaže:

  Neka su sva deva sveta živa zdrava sretna i vesela svojim roditeljima i neka im Bog podari svako dobro. Napred Niki i Bata Mata.

 4. Nadica Sajkic kaže:

  Ponosna sam sto imam dve cerke a i sina jer moju decu sam naucila da vole i budu voljeni

 5. Mama kaže:

  U 21-om veku se zamara kog je pola dete? Ne razumem. Iskreno, meni je bilo bitno samo da su zivi i zdravi. Valjda svi roditelji vole svoju decu najvise na svetu, bez obzira da li su decaci ili devojcice.

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama