Менаџер једног ресторана дао је гошћи метлу и затражио од ње да почисти за својим дететом

24 новембра, 2022

Једна мајка је изазвала жестоку расправу питањем да ли је разумно да особље кафића тражи од родитеља да почисте за својом децом. На родитељском форуму Мумснет објавила је да је са својим дететом посетила један ‘породични кафић’, у који долази сваке недеље са својим пријатељицама.

“Прошле недеље је једну од мојих пријатељица менаџер кафића истерао јер је одбила да почисти неред који је направила њена беба испод столице за храњење. А сада се то догодило и мени. Док сам се спремала да одем, исти тај менаџер ми је пришао и понудио ми метлу и лопатицу за смеће и замолио ме да почистим храну која је пала мом детету на под”, написала је.

Несигурна у то је ли погрешно што се шокирала реакцијом водитеља кафића, одлучила је да пита друге ко је у праву. Већина мајки била је критична према њој.

“Да одраслој особи падне храна, она би је покупила. Дакле, ви би требало да чистите за својим дететом”, каже једна.

“Да уђем у кафић и видим храну на поду, не бих села. С те стране је менаџер кафића у праву. Исправно је то што је од вас тражио”, сматра друга.

“Многи родитељи не чисте за својом децом и пуштају их да праве неред и буку. Менаџеру је вероватно прекипело”, закључила је трећа.

Извор: Index.hr

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Један коментар на "Менаџер једног ресторана дао је гошћи метлу и затражио од ње да почисти за својим дететом"

  1. Nataša Milićević каже:

    Naravno da treba da počisti ! Tu nema dileme! Čine je dete napravili nered? Ne može ko krmača ustati i samo otići! Strašno!

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама