Pismo učenice profesorki: Neću biti u mogućnosti da ažurno predajem domaće zadatke i pratim mejlove…

24 marta, 2020

Prenosimo pismo koje je Tanja Mitić  dobila od svoje učenice. Mislimo da bi svaki profesor bio ponosan da ima ovakvog učenika. 

“Poštovani profesore/poštovana profesorka,

Pre svega, nadam se da ste dobro i da se čuvate.

Neću biti u mogućnosti da ažurno predajem domaće zadatke i pratim mejlove, nastavu preko Gugl učionice i ostalo, barem ne još neko vreme. Razlog je to što se bavim 3D modelovanjem i štampom, sa jednim kolegom štampam maske i vizire za medicinsko osoblje našeg Kliničkog centra već desetak dana. Ne nazire se kraj našem poslu, sigurno ste čuli da ima zdravstvenih radnika koji su takođe zaraženi, stoga smo dobili i ovlašćenje da se krećemo tokom policijskog časa. Kako bi štampači bili uključeni 24 časa dnevno, svako od nas provodi najmanje 12 sati pored njih, ali tu su i sastavljanje odštampanog i dostavljanje KC-u, tako da smo već pretvorili kancelariju u stambeni prostor. Ne očekujem toleranciju niti bilo šta tome slično, samo Vas obaveštavam da, nažalost, u skorije vreme nećete dobijati mejlove od mene. Čak nisam imala vremena ni da svakome posebno pišem i šaljem mejl, već sam sastavila ovaj koji će biti prosleđen svim profesorima. Potrudiću se da blagovremeno regulišem sve svoje obaveze, ali u ovom trenutku to nikako nije moguće, nadam se da će situacija početi da se smiruje kako bismo se svi što pre vratili svojim životima.

Takođe se nadam da i Vi svoje vreme koristite produktivno, kod kuće, sa svojim porodicama.

U prilogu ću Vam ostaviti i nekoliko fotografija, u slučaju da Vas zanima kako proces štampanja izgleda

Srdačan pozdrav!”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.


2 komentara na "Pismo učenice profesorki: Neću biti u mogućnosti da ažurno predajem domaće zadatke i pratim mejlove…

  1. Anti kaže:

    Tekst je nerealan i potencijalno opasan, moze da stvori haos. Humanost je i te kako pozeljna, ali u slobodno vreme. Zamislite da profesor kaze djacima, odoh ja da pravim maske, ne mogu da predajem sada. Da li je to normalno? Ovo je neodgovorno i samovoljno ponasanje.

  2. Beba kaže:

    Da dodju roditelji u školu i da ponesu opravdanje!
    Mora da se obavesti centar za socijalni rad i sprovede pojačan vaspitno-disciplinski rad sa učenikom, uz vodjenje evidencije i razrednog starešine i pp službe. Održavati sastanke jednom nedeljno sa direktorom, razrednim, pp službom, predmetnim nastavnicima i roditeljima.

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama