Šta će svaka devojčica zatražiti od Deda Mraza ove godine? Kekilou.

8 novembra, 2018

Šta zanima devojčice od četiri do sedam godina?
Lutkice.
Nalepnice (čuvena srpska reč „stikeri“).
Roze boja.
Haljinice i moda.
Preoblačenje.
Pravljenje frizura.
Vaša šminka ?
Vole žive boje i transformaciju. Imaju razrađenu kobajagi igru (da su, na primer, frizerka ili doktorka). I naravno, vole igračke koje „imaju svi“.
Zamislite da postoji jedna manja igračka koja objedinjuje sve ove funkcije (kakva ušteda i prostora i finansija…).

E pa, postoji. Zove se Kekilou.


Svaka mama devojčice sigurno zna šta su kapkejk lutkice. E, Kekilou će ih potpuno zaseniti.
Zamislite plastičnu torbicu veličine dečje šake. U njoj je sakrivena lutkica i dečja šminka (naravno, dermatološki testirana za osetljivu dečju kožu). Modna torbica se otvara i iz nje se izvlači lutkica, dok torbica ostaje u funkciji balske haljine. Evo kako to tačno izgleda:
[ot-video][/ot-video]
Postoji i skriveni deo koji se izvlači iz haljinice. U njemu je tajanstveni poklon – komad šminke. Iznenađenje može da bude mala senka, sjaj za usne ili šljokice za telo.
Lutkica inspirisana modnim trendovima je plastična i jarkih boja, a kike su joj od veštačkih vlakana. Postoji 12 različitih devojčica-koferčića. Svaka izgleda različito, ima svoje ime i poseban stil. Prodaju se u setovima različite veličine:
1) Kao pojedinačna lutkica (Kekilou single pack) – mini torbica u sebi krije jednu lutku u balskoj haljinici sa skrivenim komadom šminke. Ima 12 različitih devojčica.
2) Par modnih torbi koje se transformišu u lutkice (Kekilou double pack) – postoji šest različitih pakovanja sa po dve lutke.
3) Kekilou vanity play set koji se sastoji od lutkice i njenog nesesera za šminku sa ogledalom u obliku cveta ili srca. Neseser se otvara. Kada stavite lutkina stopalca u proreze ispred staklenog ogledala unutar kutijice, ono zasvetli. Neseser ima dve male fioke sa strane u kojima stoje sjaj, senka i dve četkice. Postoje četiri različita nesesera.
4) Veća Kekilou party torba – veličine je kao i svaka druga torbica koju nose devojčice.
Modna torba sadrži jednu ekskluzivnu Kekilou lutkicu čija kosa menja boju. Sa njom dobijate stikere koje možete da lepite na spoljnu stranu torbe i dve kartonske sličice koje služe kao „tapete“ za unutrašnjost torbe. Kada zatvorite torbu, „tapete“ možete da čuvate u plastičnom džepiću na pozadini torbe.
Torba se sastoji od dve „prostorijice“ – jedna je salon za ulepšavanje, a druga – diskoteka. U salonu se nalazi stočić za šminku. Tu je i mala šamponjera. U nju možete da sipate toplu vodu. Kekilou lutkica ima magičnu kosu. Kada je pokvasite, ona će iz roze boje postati bela. Kada se osuši, ponovo će poprimiti roze boju. Neki od predmeta unutar modne torbe su i minijaturna pegla za ispravljanje kose i paleta za šminkanje.

„Diskoteka“ ima podijum za igru – prorez u koji udenete lutkicu. Kada dete pritiska mali šank pored proreza, lutkica se pokreće i „igra“. U ovoj trendi torbici se dobija i mali frižider za piće koji se otvara, kofa leda i čaša za šampanjac.

Iako Kekilou spada u „kolektibilnu liniju lutkica“, za razliku od drugih igračaka iz serije „sakupi sve“ ove igračke drže pažnju i nakon što se otpakuju. Devojčice-koferčići nisu samo figurice koje je uzbudljivo otpakovati, već imaju i više funkcija za igru. One mogu da se transformišu i imaju efekat iznenađenja u obliku šminke, pa su zato pravi hit i drže pažnju duže od ostalih igračaka ovog tipa. Lako se montiraju i zauzimaju malo mesta. Plastične su, i lako se peru krpom i blagim deterdžentom. I jednostavno je da ih smestite kod sebe u torbu i ponesete kada budete išli na put, u goste ili u kafić. Nije loš poklon za predstojeće novogodišnje praznike, zar ne?
Maria Milojković

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama