Шта ће свака девојчица затражити од Деда Мраза ове године? Кекилоу.

Шта занима девојчице од четири до седам година?
Луткице.
Налепнице (чувена српска реч „стикери“).
Розе боја.
Хаљинице и мода.
Преоблачење.
Прављење фризура.
Ваша шминка ?
Воле живе боје и трансформацију. Имају разрађену кобајаги игру (да су, на пример, фризерка или докторка). И наравно, воле играчке које „имају сви“.
Замислите да постоји једна мања играчка која обједињује све ове функције (каква уштеда и простора и финансија…).

Е па, постоји. Зове се Кекилоу.


Свака мама девојчице сигурно зна шта су капкејк луткице. Е, Кекилоу ће их потпуно засенити.
Замислите пластичну торбицу величине дечје шаке. У њој је сакривена луткица и дечја шминка (наравно, дерматолошки тестирана за осетљиву дечју кожу). Модна торбица се отвара и из ње се извлачи луткица, док торбица остаје у функцији балске хаљине. Ево како то тачно изгледа:
[ot-video][/ot-video]
Постоји и скривени део који се извлачи из хаљинице. У њему је тајанствени поклон – комад шминке. Изненађење може да буде мала сенка, сјај за усне или шљокице за тело.
Луткица инспирисана модним трендовима је пластична и јарких боја, а кике су јој од вештачких влакана. Постоји 12 различитих девојчица-коферчића. Свака изгледа различито, има своје име и посебан стил. Продају се у сетовима различите величине:
1) Као појединачна луткица (Kekilou single pack) – мини торбица у себи крије једну лутку у балској хаљиници са скривеним комадом шминке. Има 12 различитих девојчица.
2) Пар модних торби које се трансформишу у луткице (Kekilou double pack) – постоји шест различитих паковања са по две лутке.
3) Kekilou vanity play set који се састоји од луткице и њеног несесера за шминку са огледалом у облику цвета или срца. Несесер се отвара. Када ставите луткина стопалца у прорезе испред стакленог огледала унутар кутијице, оно засветли. Несесер има две мале фиоке са стране у којима стоје сјај, сенка и две четкице. Постоје четири различита несесера.
4) Већа Kekilou party торба – величине је као и свака друга торбица коју носе девојчице.
Модна торба садржи једну ексклузивну Кекилоу луткицу чија коса мења боју. Са њом добијате стикере које можете да лепите на спољну страну торбе и две картонске сличице које служе као „тапете“ за унутрашњост торбе. Када затворите торбу, „тапете“ можете да чувате у пластичном џепићу на позадини торбе.
Торба се састоји од две „просторијице“ – једна је салон за улепшавање, а друга – дискотека. У салону се налази сточић за шминку. Ту је и мала шампоњера. У њу можете да сипате топлу воду. Кекилоу луткица има магичну косу. Када је поквасите, она ће из розе боје постати бела. Када се осуши, поново ће попримити розе боју. Неки од предмета унутар модне торбе су и минијатурна пегла за исправљање косе и палета за шминкање.

„Дискотека“ има подијум за игру – прорез у који уденете луткицу. Када дете притиска мали шанк поред прореза, луткица се покреће и „игра“. У овој тренди торбици се добија и мали фрижидер за пиће који се отвара, кофа леда и чаша за шампањац.

Иако Кекилоу спада у „колектибилну линију луткица“, за разлику од других играчака из серије „сакупи све“ ове играчке држе пажњу и након што се отпакују. Девојчице-коферчићи нису само фигурице које је узбудљиво отпаковати, већ имају и више функција за игру. Оне могу да се трансформишу и имају ефекат изненађења у облику шминке, па су зато прави хит и држе пажњу дуже од осталих играчака овог типа. Лако се монтирају и заузимају мало места. Пластичне су, и лако се перу крпом и благим детерџентом. И једноставно је да их сместите код себе у торбу и понесете када будете ишли на пут, у госте или у кафић. Није лош поклон за предстојеће новогодишње празнике, зар не?
Мариа Милојковић