Како све мала деца могу да осрамоте своје родитеље?

6 марта, 2017

Родитељи се слажу, деца су највеће благо, али понекад нису наш најбољи П.Р. односно трудимо их се научити најбољем, а то понекад у пракси испадне мало другачије. Наиме, деца су склона рећи и направити ствари због којих се често црвенимо, а маме и тате широм света издвојили су своје „понижавајуће тренутке“. Препознајете ли неки од тих тренутака?


Трогодишњак успешно сам угасио све свећице на рођенданској торти. Проблем је што он није био слављеник. (слављеник је бризнуо у плач)

Супер је кад дете само научи отворити врата, али није добро када то направи у тренутку док вршите нужду у wц-у кафића који није празан.

Ваши пријатељи знају да је ваш син са само пет година научио написати своје име. Зато јер га је фломастером написао на њиховом каучу.

Одвели сте своје дете које сте одвикнули од пелена да види Деда Мраза. Хм, изгледа да сте само мислили да сте га успели да га овикнете.

Налетели сте на познаницу и ваше дете гласно пита: „Како се ова тета зове“. Нисте му могли одговорити јер се ни ви нисте могли сетити њеног имена. ..

Ваше дете нацртало је у вртићу аутопортрет. Са зачуђујуће точним и прецизним анатомским деловима.

Ваша кћер сазнала је истину о Зубић вили. И радо ју поделила с осталом децом у вртићкој групи.

Данас сте два пута морали ићи до трговине: једном по храну, а други пут да вратите слаткише које је ваше дете украло јер сте их одбили купити.

Можете копати рупу, а можете копати и нос. Али не можете копати туђи нос. Чекајте, можете! Тета у вртићу вашег детета рекла вам је да је управо то учинило!

Ваш син поносно објављује свима на цести да има осип на „пиши“.

Ваша кћер поносно показује свима на цести нове гаћице с машницама које сте јој купили.

Свекар и свекрва донели су детету поклон у којем се налази воз и трачнице. То је прави тренутак да унук каже баки и деду да мрзи возове.

Ваше дете је напокон научило издува нос! На жалост, направило је то без марамице!

Опет сте закаснили у вртић и извињавате  се тети да вам аутомобил није хтео упалити. Срећом, добро сте подучили дете да увек говори истину па оно објасни тети да је аутомобил упалио, али да је мама цело јутро псовала како је заспала.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама