Кратка прича о љубави брата према сестри је све што данас треба да прочитате

23 јула, 2018

Наиме, један лекар објавио је на друштвеним мрежама следећи пост:

– Данас сам оперисао једну девојчицу. Била јој је потребна 0- крвна група, коју нисмо имали, па смо замолили њеног брата, који је одговарајући донор, да је да. Објаснио сам му да је ствар живота или смрти. Неко време седео је у тишини, а онда се поздравио са својим родитељима. Нисам о томе размишљао све док му нисмо узели крв, а онда је рекао: “И, кад ћу умрети?” Мислио је да даје свој живот за њен. На срећу, обоје ће бити добро.
Многи доводе у питање истинитост ове веома дирљиве приче, из више разлога – звучи толико дивно да је готово немогуће да је истинита, већина нас креће од себе и пита се да ли би икада урадио нешто што захтева да (мислимо да) се одричемо свог живота, а трећи проблем је то што процедура у болници није баш таква, јер, између осталог, донор мора да има најмање 16 година (иако овде није прецизирано колико дечак има).
Свакако, уколико сте се бар на тренутак најежили када сте читали ове редове и сетили се да позовете своје најближе да им кажете да их волите – вредело је.
Извор: Ноиз

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама