Za one koji biraju udžbenike za narednu školsku godinu

10 aprila, 2020

Tokom poslednjih nekoliko nedelja, od kada škole ne rade, broj korisnika digitalnih materijala „Kreativnog centra“ višestruko se povećao, što pokazuje da su se oni, prema utiscima nastavnika, roditelja i dece, pokazali kao pouzdano pomoćno sredstvo za izvođenje nastave na daljinu.

U trenutku kad se približava krajnji rok za izbor udžbenika za 2, 3, 6. i 7. razred,  podsećamo vas na to da udžbenici „Kreativnog centra“ za sve razrede koji rade po novom programu nastave i učenja imaju i svoje digitalne verzije, a od avgusta učitelje i nastavnike očekuju znatna unapređenja platforme, koja će im omogućiti da prate rad svakog pojedinačnog učenika i odeljenja u celini.

Ukoliko vaša škola još uvek nije izabrala udžbenike za školsku 2020-2021. godinu, podsećamo vas na to da možete dobiti uzorke udžbenika ”Kreativnog centra“ za 3. i 7. razred na kućnu adresu. Sve što je potrebno jeste  da kontaktirate s menadžerom prodaje zaduženim za određeni teren (Tim zadužen za grad Beograd, Menadžer prodaje Miloš Živadinović – milos.zivadinovic@kreativnicentar.rs; Tim zadužen za centralnu Srbiju i KiM, Menadžer prodaje Aleksandar Lukić – aleksandar.lukic@kreativnicentar.rs; Tim zadužen za Vojvodinu, Menadžer prodaje Andreja Stanković – andreja.stankovic@kreativnicentar.rs).

Napominjemo da „Kreativni centar“ nije menjao cene udžbenika u odnosu na prošlu školsku godinu, u skladu sa preporukom Ministarstva prosvete.

Na sajtu „Kreativnog centra“ možete prelistati kataloge udžbenika u kojima su predstavljeni novi udžbenici za 2. i 3. razred, kao i za 6. i 7. razred.

Detaljne informacije o novim udžbenicima za treći razred pogledajte ovde – https://zelenaucionica.com/novi-udzbenici-kreativnog-centra-za-3-razred-su-stigli/

Detaljne informacije o novim udžbenicima za sedmi razred pogledajte ovde –https://zelenaucionica.com/sta-donose-novi-udzbenici-kreativnog-centra-za-7-razred/

Svim zainteresovanim  nastavnicima i učenicima „Kreativni centar“  je omogućio besplatno korišćenje digitalnih udžbenika za lekcije koje su po planu i programu tokom dela marta i aprila 2020, a ukoliko bude bilo potrebe, proširiće ih sadržajima i za dalji period. Digitalni udžbenici prate nastavni plan i program koji se primenjuje u školskoj 2019/2020. i zasnovani su na udžbenicima „Kreativnog centra“.

Svi nastavnici koji žele da koriste kompletne verzije digitalnih udžbenika i koji žele da dobiju kodove za sve svoje učenike mogu se prijaviti na sajtu www.ekcskola.rs 

Za sve informacije vezane za digitalne udžbenike možete se informisati mejlom na ekcskola@kreativnicentar.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama