За оне који бирају уџбенике за наредну школску годину

10 априла, 2020

Током последњих неколико недеља, од када школе не раде, број корисника дигиталних материјала „Креативног центра“ вишеструко се повећао, што показује да су се они, према утисцима наставника, родитеља и деце, показали као поуздано помоћно средство за извођење наставе на даљину.

У тренутку кад се приближава крајњи рок за избор уџбеника за 2, 3, 6. и 7. разред,  подсећамо вас на то да уџбеници „Креативног центра“ за све разреде који раде по новом програму наставе и учења имају и своје дигиталне верзије, а од августа учитеље и наставнике очекују знатна унапређења платформе, која ће im омогућити да пратe рад сваког појединачног ученика и одељења у целини.

Уколико ваша школа још увек није изабрала уџбенике за школску 2020-2021. годину, подсећамо вас на то да можете добити узорке уџбеника ”Креативног центра“ за 3. и 7. разред на кућну адресу. Све што је потребно јесте  да контактирате с менаџером продаје задуженим за одређени терен (Тим задужен за град Београд, Менаџер продаје Милош Живадиновић – milos.zivadinovic@kreativnicentar.rs; Тим задужен за централну Србију и КиМ, Менаџер продаје Александар Лукић – aleksandar.lukic@kreativnicentar.rs; Тим задужен за Војводину, Менаџер продаје Андреја Станковић – andreja.stankovic@kreativnicentar.rs).

Напомињемо да „Креативни центар“ није мењао цене уџбеника у односу на прошлу школску годину, у складу са препоруком Министарства просвете.

На сајту „Креативног центра“ можете прелистати каталоге уџбеника у којима су представљени нови уџбеници за 2. и 3. разред, као и за 6. и 7. разред.

Детаљне информације о новим уџбеницима за трећи разред погледајте овде – https://zelenaucionica.com/novi-udzbenici-kreativnog-centra-za-3-razred-su-stigli/

Детаљне информације о новим уџбеницима за седми разред погледајте овде –https://zelenaucionica.com/sta-donose-novi-udzbenici-kreativnog-centra-za-7-razred/

Свим заинтересованим  наставницима и ученицима „Креативни центар“  је омогућио бесплатно коришћење дигиталних уџбеника за лекције које су по плану и програму током дела марта и априла 2020, а уколико буде било потребе, прошириће их садржајима и за даљи период. Дигитални уџбеници прате наставни план и програм који се примењује у школској 2019/2020. и засновани су на уџбеницима „Креативног центра“.

Сви наставници који желе да користе комплетне верзије дигиталних уџбеника и који желе да добију кодове за све своје ученике могу се пријавити на сајту www.ekcskola.rs 

За све информације везане за дигиталне уџбенике можете се информисати мејлом на ekcskola@kreativnicentar.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама